Sa någon Dildo?

Det var så sjukt. Utanför porten står en kille och rökar, och tar skydd från regnet. Han frågar mig precis innan jag ska gå in, om jag känner till området, och om jag vet vart det ligger en leksaksaffär. Blåögd och blond så tror jag först att han menar en riktig, men givetvis inte, utan en leksaksbutik för vuxna... 
Jag försöker att tänka, men kommer först inte på något. Säger att där är en vid triangeln, men inget vid värnhem. Han säger att han är från Helsingborg, så kan inte området, men vet att det skulle ligga en här. Jag tänker så att det luktar bränt, och kommer på det! Visst ja!!
Förklarar vägen och tror att det är det. Det är ju inget fel med att besöka en sådan butik, och tänker inte så mycket över det. Men sen börjar han förklara att han ska träffa en tjej där, att hon är lite kinky osv... Börjar tycka att samtalet tar en skum vändning, lite mer information än jag behöver. Försöker ta mig in genom porten, men han har något nytt att säga hela tiden, och jag är lite för väluppfostrad för att vända ryggen och gå när någon pratar.. Slutar med att han säger att denna "tjejkompis" föredrar använda leksaker, och frågar om han inte kan få köpa mitt!? WHAT?! Jag visste inte om jag skulle skratta eller skrika! Sade fint att jag var nöjd med mitt, så behöll det gärna själv. Han börjar dividera med att han ville betala bra med pengar för det. Och jag kunde inte bli av med honom.. Ihärdig och skum blev han.. Lyckades ändå få bort honom med att säga att jag skulle tänka på det, och skyndade mig in. 
Stackars Zaki fick vänta med sin runda, då jag definitivt inte tänkte gå ut den närmaste tiden! Fucking weird!!!
 
XOXO

CherryTouch

A touch of Miss Vibeke, is a touch of Cherry...

RSS 2.0