Hemma? varför det? :P

Har inte varigt hemma vi stack till Böda, förutom en snabbis i söndags för att lämna av väskor och dyl. men jag klagar inte, det har varigt super härligt! =) Att somna och vakna bredvid varje dag, kan det bli bättre?!
 
Men det är mycket som är rörigt och jag måste fan ta mig en ordentlig funderare snart, för detta är ju inte rättvist! Men jag fattar inget, och jag är så osäker. Jag letar hela tiden efter fel, och när jag inte gör det så puttar jag bort, men hela jag skriker ju bara ja! Ja! ja! men ändå så säger jag nej. Vad är det för fel på mig?!
 
Var och åt på C's krog i Åkarp igår, helt underbart, fast det gjorde ont vid varje tugga då käken strular igen, så var det värt det, för det var verkligen mysigt, men det är iof det mesta som vi gör tsm, enligt mig då förståss. =)
Har faktiskt aldrig varit ute och ätit så förr, har altid varigt i stor grupp och pga födelsedagar och dyl, så det var helt mysigt =)
 
Blir att åka hem till mamma och far med Emil, Johan & Nelly för lite mat och så att far kan få hjälp, det blir säkert kul........
 
xoxo
 

CherryTouch

A touch of Miss Vibeke, is a touch of Cherry...

RSS 2.0