Denmark

Hade en riktigt trevlig kväll med ala trevliga människor på A-bar. Dansade och hade oss hela natten... =) Inget bråk och bara glada miner (förutom ett kort ögonblick då J.N nog var lite för full haha) Är ju definitivt något som ska göras om snart igen! =)

Träfade R, och han var riktigt trevligt. Men vad jag inte förstår var att han nästan var nykter, och ändå tyckte att jag var söt! Är han konstig?! Hmm.. Bytte nr, och fick ett sms på kvällen. Men nu sitter jag här och undrar, ska jag skicka et sms? Jag vågar knappt, men varför ville han annars ha mitt nummer? Men varför har han då inte skickat? hmm... ahh! Fan vad svårt allt är :P
.
Dok var det en massa klydd med tågen, och det tog 3 timmar att komma hem. Och mina skor var aldeles för stora, så hade köpt inlägg, och det verkade som att de passade, men när vi gick till tåget, så märkte jag att så var inte fallet... men men, det gick bra nästa hela kvällen. Kunde dansa satan i dem ändå =) Men när vi skulle hem och vi skulle springa till tåget, så gick det snett i trappan, foten gled upp ur skon, då de är för stora, så jag snubblade... Så nu har jag et stort blåmärke i form av ett trapp-steg... och är svullen och öm som satan, kan inte ligga på sidan.. ush!
Kommer upp fler bilder senare...


CherryTouch

A touch of Miss Vibeke, is a touch of Cherry...

RSS 2.0