Semester

Då har nedröknuingen börjat. Mindre än 1 ½ dag, sen är det 3 veckors semester! Weei! Ska bli så skönt!
Och inte nog med det, utan jag, josefine, ska på semester!!! Kan inte fatta det! Blir 4 dagar i Prag! Weei! :D Första semestern ´sedan jag var 15, och första som inte är med familien!
 
Trodde knappt på det när Emil ringde och sa att han fått ledigt de två dagarna som behövdes för att det skulle vara möjligt. Blev super glad. Men sen kom nästa problem, det som nästan fick mig till att förstöra det... Var fan är mitt pass?!
 
Letade igenom hela lägenheten, från vrå till vrå. Alla mina väskor, och jävlar vad jag har många, tom jag blev förvånad. haha! Letade ställen jag visste att det inte låg på, bara för att ha tittat överallt. Kollade igenom hela källaren, varenda låda, och hela bilen, men ack nej...
Kollade upp hur lång tid det skulle ta att göra ett nytt, och 10-14 dagar, så det gick ju inte. Men man kunde få dispans och göra ett snabbare, så det skulle bara ta 8 dagar. Perfa! Så fick fixat så att Rune skulle hämta mig på kastrup måndag morgon för att köra mig dit. Allt löst, eller..?
Vad behövs för ett nytt pass? Jo ditt gammla, har jag det? Nej. Så vad ska man då ha? Sin födelseattest, och den har jag ju liggandes hemma.. NOT! Och mamma och Far är ju på semester. Fan! Hmm... Ett giltligt bild ID. Men det har jag, har ju mitt körkort! Visst fan, det är svenskt... '
Så ja, där rök den semestern... Men var fan är mitt pass då? Jo, fick en känsla att ringa Lollo.
 
"Du har inte av någon konstig anledning mitt pass?"
"Nä, Men det har Josse! Ringe henne! Hon sticker till Bulgarien idag!"
 
Ahh.. Vilken lättnad! Jag hittade det, semestern är inte förstörd, och jag är inte 500 Dkk fattigare =)
Kändes som en sten lyfte. Vilken lättnad. Jag slapp berätta att jag förstört allt! Att jag inte ens kan göra det rätt. Pyh!
Prag! Here i come!
 
Ska dok bli spännande att se både staden såklart, men också hur vi funkar så länge ihop, och utomlands. Kanske visar sig att vi verkligen inte funkar ihop, eller tvärtom. who knows?! =)
 

CherryTouch

A touch of Miss Vibeke, is a touch of Cherry...

RSS 2.0